AUTOBIOGRAFISCHE  STORYTELLING

Autobiografische storytelling (ABS) is een praktische storytelling benadering gebaseerd op oefeningen, handvaten en inzichten uit scenario schrijven, regisseren, acteren, persoonlijke ontwikkeling, psychologie, neuroplasticiteit, personal branding, marketing en mindfulness, toegespitst op het persoonlijke verhaal. 

ABS maakt je bewust van interne processen zodat je hier mee kunt spelen. Zo is het mogelijk voor jou om de regie in handen te nemen. Vanuit nieuwsgierigheid leer je jezelf beter kennen en focus je op het ontwikkelen van jouw creatieve stem.

Het doel is om je in staat te stellen uiting te geven aan de complexiteit van de veelzijdige lagen in jou en jouw originele verhalen de wereld in te brengen in een vorm die bij jou past.

DE VERHALEN DIE WE VERTELLEN

 

...zijn de filter voor wat we in ons leven verwelkomen. Het hart van autobiografische storytelling zijn de menselijke relaties en verbindingen die we aangaan. Deze verhalen kunnen een transformatie op gang brengen voor zowel jezelf als in relatie tot de ander.  Een verhaal kan bijdragen aan het gevoel van samenhorigheid en verbinding. De luisteraar wordt meegenomen naar nieuwe werelden waarin er nieuwe perspectieven en betekenis gegeven wordt aan persoonlijke en universele thema's.    

 

Testimonials

Mohammed Hash

Regisseur, acteur AUS/Egypt

"Ofwel videodocumentatie, stilstaande beelden of door middel van geschreven verhalen; het werk van Frouwke neemt je mee op de reis van de ziel en zelfontdekking. In veilige psychologische en intieme portretten laat ze zien wat het is om mens te zijn en hoe we gebrekkig zijn maar tegelijkertijd ook perfect."

James Scurry

Founder Green Tree Films

"Confronterend, maar toch teder,  Frouwke's films en kunstprojecten geven uiting aan de onuitgesproken  woorden die we  allemaal in ons hebben. Een uitzonderlijke filmmaker met oog voor detail en een talent om haar interne wereld op unieke manieren uit te drukken. Haar zoektocht naar waarheid en betekenisgeving in zelfs de moeilijkste omstandigheden reikt tot in de diepste uithoeken van de menselijke ziel."

David Morris

Writer & director, AUS

"Frouwke haar kracht ligt in haar oprechte en liefdevolle storytelling benadering. Ze gelooft innig dat iedereen het vermogen heeft om contact te maken met hun emoties en persoonlijke verhaal - en begrijpt de kracht die hierin verborgen schuilt."

Tim mc Cormick

Location Sound recordist, Sound designer 

"Frouwke is een empathische creatieve visionaire die 

verschillende verhaallijnen kan laten samenkomen tot een betekenisvol geheel."

Silvio Zangarini

Photographer

"Complex en krachtig, duidelijk en samenhangend: samenwerken met Frouwke is altijd spannend en uitdagend."

Contact

©2018 by MY HUMAN ELEMENT.