AUTOBIOGRAFISCHE  STORYTELLING

Autobiografische storytelling (ABS) is een praktische storytelling benadering gebaseerd op oefeningen, handvaten en inzichten uit scenario schrijven, regisseren, acteren, persoonlijke ontwikkeling, psychologie, neuroplasticiteit, kindertijd trauma onderzoek, personal branding, marketing en mindfulness, toegespitst op het persoonlijke verhaal. 

ABS maakt je bewust van interne processen zodat deze gemeten kunnen worden. Zo is het mogelijk voor jou om de regie in handen te nemen. De welsprekende storytelling maakt het zowel een plezierige methode om jezelf beter te leren kennen als een hulpmiddel in het doeltreffend overbrengen van jouw boodschap.

Het doel is om je in staat te stellen een stem te geven aan de complexiteit van de veelzijdige lagen in jou.

De verhalen die we vertellen

In persoonlijke verhalen huist een enorme kracht waarmee we onze realiteit invullen. Ze vormen de filter voor wat we kunnen waarnemen en van wat we in ons leven verwelkomen.      

Veel van de verhalen die we over onszelf vertellen hebben betrekking op ons verleden en op het het verhaal dat we vertellen vanuit onze ervaring (zowel positief als negatief). 

Gedateerde overtuigingen en negatieve ervaringen verzamelen zich in de kerker van ons onderbewustzijn. Langzaam maar zeker worden we doof voor onze eigen gevangenschap. Het leven voelt meer als een verplichting dan als een avontuur.  

Dit is hoe een verhaal je kan definiëren en je negatief kan beïnvloeden. Gelukkig heeft elk verhaal twee kanten, en is er altijd de mogelijkheid om jouw persoonlijke verhaal opnieuw te creëren. Laat de frisse wind van verandering toe, neem de controle over jouw leven en gebruik je verhaal om een positieve bijdrage te leveren aan de wereld om je heen.

Vertrouw op je eigen kracht!

Testimonials

Mohammed Hash

Regisseur, acteur AUS/Egypt

"Ofwel videodocumentatie, stilstaande beelden of door middel van geschreven verhalen; het werk van Frouwke neemt je mee op de reis van de ziel en zelfontdekking. In veilige psychologische en intieme portretten laat ze zien wat het is om mens te zijn en hoe we gebrekkig zijn maar tegelijkertijd ook perfect."

James Scurry

Founder Green Tree Films

"Confronterend, maar toch teder,  Frouwke's films en kunstprojecten geven uiting aan de onuitgesproken  woorden die we  allemaal in ons hebben. Een uitzonderlijke filmmaker met oog voor detail en een talent om haar interne wereld op unieke manieren uit te drukken. Haar zoektocht naar waarheid en betekenisgeving in zelfs de moeilijkste omstandigheden reikt tot in de diepste uithoeken van de menselijke ziel."

David Morris

Writer & director, AUS

"Frouwke haar kracht ligt in haar oprechte en liefdevolle storytelling benadering. Ze gelooft innig dat iedereen het vermogen heeft om contact te maken met hun emoties en persoonlijke verhaal - en begrijpt de kracht die hierin verborgen schuilt."

Tim mc Cormick

Location Sound recordist, Sound designer 

"Frouwke is een empathische creatieve visionaire die 

verschillende verhaallijnen kan laten samenkomen tot een betekenisvol geheel."

Silvio Zangarini

Photographer

"Complex en krachtig, duidelijk en samenhangend: samenwerken met Frouwke is altijd spannend en uitdagend."

Contact

©2018 by MY HUMAN ELEMENT.