OVER MIJ

Jarenlang zaten de demonen van mijn verleden in de regisseursstoel. Ik bleef wegzakken in het drijfzand van verlies en werd langzaam blind voor de schoonheid van het leven. Bang om iets fout te zeggen liet ik mijn stem niet meer klinken. In een poging om mij te conformeren naar de status quo transformeerde ik langzaam in een ijskoningin. 

Vorig jaar gaf ik mezelf toestemming om het leven binnen te laten en met trots mijn littekens te dragen. De eigenschappen waarop ik in mijn kindertijd werd afgewezen bleken mijn grootste schatten te zijn en ik gaf ze een stem. Zij waren dankbaar om eindelijk een plek aan tafel te krijgen. Samen besloten we dat het tijd was te stoppen met anderen te kopiëren en te pleasen en te focussen op mijn ware verhaal. Uit dat verlangen werd ABS geboren, een praktische storytelling methode gericht op het persoonlijke verhaal. 

Mijn speelsheid, grenzeloze verbeeldingskracht en het oneindig verlangen om mensen te willen begrijpen zijn krachten die ik inzet om van MY HUMAN ELEMENT een succes te maken. Ik respecteer de kwetsbaarheid van het hart en de de strengheid van het hoofd, wetende dat ze elkaar altijd nodig hebben. Ik koester alle elementen van wat het is om mens te zijn en geef om verhalen die integer, authentiek en ook kwetsbaar zijn. 

Met mijn werk hoop ik anderen te inspireren en aan te moedigen om met zichzelf in verbinding te komen en zo de ander te ontmoeten.

                                             

                                                   Autobiografisch storyteller - visueel kunstenaar - entrepreneur 

                                                                                                                                                                                                              

Show More